La sala, recentment renovada, combina la tradició i el caliu dels arcs i les parets de pedra, amb una decoració actual, molt clara i amb una cuidada il·luminació. El restaurant de l’Hotel Els Caçadors, ofereix una oferta gastronòmica on destaquen els plats tradicionals de la cuina empordanesa amb tocs de cuina d’autor.

L
a cuina que realitza el xef Santi Valls Xicoira al capdavant dels fogons de l’Hotel Gastronòmic Els Caçadors, es fonamenta en la cuina tradicional catalana, amb elaboracions que respecten al màxim les característiques d’uns productes de proximitat i qualitat, que no necessiten artifici.

Utilitzem productes locals entre els quals la botifarra negra o de sal i pebre de Maçanet, l’arròs de Pals o la vedella de Girona,
Destaquem de la nostra carta l’arròs amb sípia i botifarra, l’espatlla de cabrit al forn, la crema de carbassa amb botifarra negra, o el bacallà confitat amb verdures esc alivades.

Entre la nostra proposta de vins trobareu referències de la denominació d’origen Empordà, tot i que també incloem vins de les prestigioses DO Priorat i Penedès.


Podeu descarregar la nostra ​Carta i carta de ​Vins

 *Els dilluns i dimarts el restaurant romandrà tancat per descans setmanal, excepte ponts i festius.